Klanten van KLNT!

KLNT heeft voor diverse organisaties projecten uitgevoerd. Hieronder enkele korte case beschrijvingen van afgeronde projecten.

Bank: Voor een grote regionale bank heeft KLNT een co-creatie project uitgevoerd met als onderwerp de dienstverlening verbeteren aan de top private banking klanten. Een 12 tal topondernemers uit de regio hebben deelgenomen aan een co-creatielab en hebben gezamenlijk met de directie en management van de bank 3 concrete concepten ontwikkeld waarmee de bank de markt voor private banking klanten op een andere en vernieuwende manier kan bewerken.

Verzekeraar: Voor een grote landelijke verzekeraar is een co-creatieproject uitgevoerd met als doel nieuwe dienstverlening te ontwikkelen en uit te werken voor ZZP’ers. Resultaat: vele idee├źn die direct toepasbaar waren in de huidige dienstverlening en 3 concrete concepten voor nieuwe diensten voor ZZP’ers.

Provincie: Voor een publieke organisatie is een contextonderzoek uitgevoerd naar de context en beleving van wethouders, hoofden ruimtelijke ordening en beleidsmedewerkers rondom ruimtelijke kwaliteit. Met de resultaten van dit contextonderzoek is vervolgens een plan van aanpak gemaakt om het beleid rondom ruimtelijke kwaliteit beter en meer klantgerichter in te vullen.

Hier een overzicht van enkele klanten van KLNT!

Benieuwd voor welke bedrijven KLNT nu aan het werk is en tot welke concrete resultaten de andere cases hebben geleid? Neem contact op voor een afspraak.