Waarom KLNT?

Marius Woldberg heeft meer dan 20 jaar ervaring in marketing, sales en innovatiemanagement. Hij is gedreven, integer, enthousiast en bijzonder creatief en communicatief! Samen met enkele betrouwbare en vaste partners zorgt Marius Woldberg met KLNT ervoor dat de klant opnieuw centraal in uw organisatie komt te staan!

Waarom KLNT? Hieronder staan enkele aanbevelingen van opdrachtgevers/relaties en wat zij van de dienstverlening van KLNT vonden! (bron Linkedin)

“Presentatie contextmapping en co-creatie voor de Achmea Business Course 12. Marius leeft zijn onderwerpen contextmapping en co-creatie. Zijn presentatie is energiek maar gestructureerd. Hij heeft veel kennis van zaken en ervaring, en brengt dat op een enthousiaste manier over. Interactief en precies.”

Raoul Wirtz, Programma manager executive education Business Universiteit Nyenrode.

Marius Woldberg heeft voor ons in 2011 een drietal co creatie trajecten, ontwikkeld en begeleid; een met starters, een met medici en een met klanten uit Kampen. Het is fantastisch om te ervaren met welke bevlogenheid Marius zijn vak uitoefent. Hij weet direct op een heel plezierige wijze zijn omgeving om scherp te stellen; niet alleen in de voorbereiding maar ook tijdens de co creatie sessie zelf. En natuurlijk heel belangrijk; met een topresultaat. Wat mij betreft; een topper in co-creatie!!

Paul Verhoef, directeur Rabobank IJsseldelta.

 “Marius, is een creatieve, gedreven, klantgerichte ontwikkelaar. Hij is in staat om complexe klantvraagstukken in kaart te brengen in de omgeving mee te nemen om samen met klanten te komen tot nieuwe inzichten en oplossingen.”

Michiel Boerkamp, Manager Concept en Propositiemanagement, Achmea

Meer weten over het onderscheidend vermogen van KLNT? Neem contact op voor een afspraak!