Co-creatie

Wanneer een organisatie de (latente) behoeftes van klanten begrijpt, dan kan men twee routes bewandelen:

  1. Zelf producten, diensten en/of beleid ontwikkelen……maar dan is de kans groot dat het resultaat bij een verzekeraar eindigt op ….polis, bij een bank op ….rekening en bij een koekjesfabriek op ….koekjes..;-) of
  2. Samen met klanten (en andere stakeholders) producten, diensten en/of beleid ontwikkelen waardoor eigen inzichten en ervaring worden vermengd met inzichten vanuit klanten en andere stakeholders: Co-creatie!

KLNT heeft een eigen co-creatie aanpak ontwikkeld genaamd:

co-creatielab

Co-creatielab staat voor een professioneel co-creatie project waarbij klanten en andere stakeholders gezamenlijk als één co-creatie team aan de slag gaan rondom een concreet geformuleerde opdracht. Resultaat van een Co-creatielab zijn concrete gedragen concepten en ideeën die veelal direct toegepast kunnen worden. Daarnaast zijn co-creatie projecten in het algemeen zeer geschikt om op een andere manier uw medewerkers in contact te brengen met uw klanten!

Meer weten over de co-creatie projecten van KLNT? Neem contact op voor een afspraak om de mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken.